36 ay vade 15.000 Tl Kredi Çekeceklere En düşük faizli kredi veren bankalar

36 Ay vade ile 15.000 TL ye ihtiyacı olanlar için bizler hesapla.net olarak bir araştırma yapıyoruz. Özellikle Kurban Bayramından hemen önce, tüm kesimin gerek ibadetlerini yerine getirmek gerek ise ev ihtiyaçları, çocukların giysileri ve alınacak malzemeler için paraya ihtiyacı olabilir. Türkiye’deki büyük bir kesimin kredi ile döndüğünü biliyoruz. Çıkış esnafları dolaştığımızda, kimsenin nakit taşımadığı ve herşeyi kredi kartlarına yıktığı da görünüyor. Buna göre bu paraya ihtiyacı olanlara yapacağımız araştırma ile en ucuz yani en düşük faizli bu krediyi nereden edinebileceğiniz hususunda bilgiler sunacağız sizlere. Yapacağımız araştırmalarda sizlere verdiğimiz bilgiler ışığında, verilen bankalar ile ilgili bizzat giderek kendiniz başvuruda bulunmanız gerekiyor bunun da şimdiden altını çizmek istiyoruz.

36 Ay vade ile 15.000 Tüketici Kredisi Veren Bankalar : Türkiye’de bulunan irili ufaklı bütün bankalar bu rakamdaki bir krediyi sizlere sağlayacaktır. Sizler öncelikle sigortalı olmak durumundasınız. Çalışan kişilerin maaşlarının da yüksek olması ya da bu yönde alınacak bir ücret bordrosu ile bu kredi tutarı hemen alınabilir. Tabiki bu kriterlere uyup sigortası olan ve bankaya başvuruda bulunanların birde kredi puanlarının yüksek olması gerekiyor. Daha doğrusu bankadan geçer alarak, kredinin çıkmasına yeter derecede olması gerekiyor. BANKA KREDİ PUANI SORGULAMA konumuza da ayrıca bakabilir, kredi alma aşamasında kredi puanlarının ne denli önemli olduğu ile ilgili açıklamalarımızı da ayrıca yakından inceleyebilirsiniz.

KREDİ NOTUMU HESAPLA TIKLAYIN

Peki 36 Vadeli 15 bin tl krediyi en ucuz hangi bankalar sağlıyor Hangi bankalardan kredi alabilirim  : Hemen hemen bütün bankaların faiz oranları aynı olsa da kimisinin toplam masraf tutarı maliyet oranı birbiri ile değişiklik gösterdiğinden dolayı farklılıklar görünüyor. Bizler bu konuyu sizlere 2016 Ağustos ayına yani Kurban Bayramı Hemen öncesindeki tarihte veriyoruz. dolayısı ile konuda yer alan faiz oranlarının ve maliyet masraf tutarlarının değişiklik göstermesi doğal olabilir, yani değişebilir. Bu tür bir durumda sizler en yakın bankaya giderek faiz oranlarını daha net görebilirsiniz.

Garanti Bankası 15.000 TL 36 Ay İhtiyaç-Bireysel Kredi Maliyet Faiz oranları: Bu banka sizlere sağlayacağı 15.000 TL kredi için; 75 Tl Masraf %1,43 Faiz oranı ile toplamda %1,74 maliyet sunuyor. Toplamda 36 ayda yapacağınız geri ödeme 20.307 TL olup aylık bazda ödeyeceğiniz taksit ise 562 TL tutarında oluyor.

Burgan Bankası 15.000 TL 36 Ay İhtiyac Kredisi Maliyet Faiz oranları: Bu bankayı incelediğimizde faiz oranlarının Garanti bankasına oranla daha düşük olduğu görünüyor. Çekilecek 15 bin tl için faiz oranı % 1,25 olup toplam maliyez oranı ise %1,55 seviyesinde. Bu bankadan kredi alırsanız Toplamda 19.597 TL geri ödeme yapacaksınız Aylık Taksit Tutarınız ise 542 TL olacaktır. Bu banka da toplamda 75 tl masraf alıyor hesapların içinde. En düşük faizli kredi veren banka gibi görünse de aylık ödemelerde çok fazla bir rakam farketmiyor. Ama en düşük faiz oranlı kredi veren banka bu.

Türkiye İş Bankası 15.000 TL 36 Ay İhtiyac Kredisi Maliyet Faiz oranları: En düşük Faiz oranlı bankalardan birisi de İş bankası, Çekeceğiniz 15.000TL kredi için 75 tl dosya masrafı alan bu bankanın faiz oranı %1,27 seviyesinde. Maliyet Oranı ise %1,55 olan bu bankadan çekeceğiniz kredi için 19.675 TL geri ödeme yapacaksınız 36 ay süresince ve aylık taksit tutarı ise 544 TL olacak bu bankanın.

VAkıfBank 15.000 TL 36 Ay İhtiyac Kredisi Maliyet ve faiz oranları: Bu bankadan çekilecek aynı oranda para için Aylık FAiz oranı %1,36 olup, yine 75 tl dosya masrafı alınıyor ve maliyet oranı ise %1,66 Seviyesinde karşımıza çıkıyor. 36 aylık geri ödemede sizler 15 bin için 20.029 TL para ödeyeceksiniz. Yaz kredisi olarak halen bu bankadaki bu kredi aktiftir.

Görüleceği üzere bankaların isimleri değişse de faiz oranı olarak üç aşağı beş yukarı olarak birbirleri ile aynı şekilde para talep ediyorlar sizlere. Ben sizlere burada en düşük olan bankaları yazdım Örneğin Ziraat bankasında aylık 579 tl faiz öderken, Deniz banka gittiğinizde aaynı para için 580 TL aylık taksit ödüyorsunuz. Sizlere verdiğim banka ile misal burada örneklediğimiz Deniz Bank arasında şöyle bir fark oluyor. Burgan Banktan kredi aldığınızda;

15.000 TL için Aylık ödeme 542 TL  İKEN, Deniz Banktan aynı krediyi aldığınızda ödeyeceğiniz rakkam aylık 580 TL ye yükseliyor. 580-542=38 TL yani siz bu kadar fazla para ödeyeceksiniz. Bunu da 36 ile çarptığımızda ise çıkan sonuç kayda değer bir rakam oluyor 387*36=1.368 TL Yani sizler daha düşük faiz veren bankalardan kredi sağladığınızda, en az 1,368 TL daha az faiz ödüyorsunuz. Buna göre karar sizin arkadaşlarım. Dilediğiniz bankadan, dilediğiniz şekilde kredi sağlayabilirsiniz. Ama her şeyin araştırma ve kese olduğunu unutmayalım.

LÜTFEN AŞAĞIDAKİ KONULARIMI DA OKUMADAN KREDİ ÇEKMEYİN !
10.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK  EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
15.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
20.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
30.000  TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.