E devlet e nabız giriş işlemleri

E DEVLET E NABIZ GİRİŞ NASIL YAPILIR NASIL KAYIT OLUNUR

Tüm dünyanın üzerinde karabulutlar dolaşıyor değerli kullanıcılarımız. Bu karabulutun adı tabiki kovid bu kovit belasında ilk önceleri Türkiye olarak güzel işler başarmış olsak ta daha sonra bizlere aşıların ulaşmamasından dolayı çok büyük sıkıntılar yaşamış durumdayız. Sağlık sistemimizin iyi işlediğini biliyoruz en azından e nabız giriş işlemleri yaparak buradan randevu almak yapılan testlerin sonuçları ilaçların isimleri acil durum notları alerjilerim raporların hatta reçetelerin hastalıkların gibi bir çok kaynağa anında ulaşabileceksiniz. Peki e nabız işlemine nasıl giriş sağlayacağım ?

E NABIZA NASIL GİRİLİR NASIL KAYIT OLUNUR ?

E nabız’a nasıl girerim nasıl şifresiz girerim gibi zaman zaman bizlere sorular gelmekte. E nabıza kayıt olamıyorum nasıl üye olup gireceğim şeklindeki sorularınıza bu yazımızın devamında tam olarak cevaplar vermiş olacağız. Emin olun kafalarınızda hiç bir şekilde soru işaretleri kalmayacak. E nabız işlemlerine girebilmek için öncelikle siz değerli kullanıcılarımızın e devlet şifrelerinin kesinlikle olması gerekmekte. Henüz e devletl şifresi almadı iseniz lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

E DEVLETE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

E devlete giriş yapma işlemini gerçekleştirebileceğinize göre şifreleriniz var ve sizler daha önceden kayıt olmuşsunuz demektir. Şimdi başka bir soru da şu e devlet şifremi unuttum kaybettim cep telefonum değişti mail adresim değişti şifre sıfırlama işlemi yapmam gerekiyor bunu nasıl yapmalıyım. Şimdi bu sorularınıza cevap olması açısından bir kaç bilgi daha verelim sizlere. Ptt müdürlüklerinden e devlet şifrelerinizi aldınız ama zaman içinde girmediğinizden ve not almadığınızdan dolayı unuttu iseniz aşağıdaki bağlantıdan e devlet şifrelerinizi sıfırlamanız gerekmektedir.

E DEVLET ŞİFREMİ UNUTTUM ŞİFRE SIFIRLAMA TIKLAYINIZ

 

E NABIZA NASIL ÜYE OLUNUR ŞİFRESİZ NASIL GİRİLİR ?

E nabız için e devlet sistemi üzerinden giriş yapacaksınız. Sizler için aşağıdaki linki veriyorum. Bu link yardımı ile yönlendirileceğiniz sayfadan kullanıcı giriş bilgilerinizi yani başka bir deyişle e devlet şifreleriniz ile giriş yaparak gerekli alanın tamamına ulaşacaksınız. İşlemlerin tamamı şifresiz oluyor tabiki e devlet şifrelerinizi girdiğinizde şifresiz oluyor. Yoksa kendi başına e nabız uygulamasına da giriş yapabiliyorsunuz. Ama en güvenli yol e devlet sistemi üzerinden gitmektir.

https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-e-nabiz-kisisel-saglik-sistemi

Lütfen yukarıdaki linki tarayıcılarınıza yapıştırarak ilgili uygulamaya giriş sağlayınız. E devlet şifresi olmayanlar bu uygulamadan yararlanamazlar.

BENİM E DEVLET ŞİFREM YOK ONLİNE ALABİLİR MİYİM ?

18 yaşını doldurmuş olan kişiler ile 64 yaşındaki kişiler mecburen PTT Müdürlüklerine giderek e devlet şifrelerini edinmek zorundadırlar. Ama 65 yaşın üstünde iseniz e devlet şifresini online ücretsiz olarak alabilirsiniz. PTT zarf içinde memurları ile sizlere ulaşım sağlamaktadır. Şimdi pandemi ve yasak olduğuna göre eğer 65 yaşında ve üstünde değil iseniz e devlet şifrelerinizi sıfırdan almanızın hiç bir şekilde yolu bulunmamaktadır bunu önemle belirtmek istiyorum sizlere. E devlet şifresi veriyoruz gelin başvurun diyen hiç bir siteye ve linke itibar etmeyiniz. Kişisel bilgileriniz çalınır önemle hatırlatıyoruz. Online e devlet şifresini almak için aşağıdaki site anlatım yapmış bu adrese bakabilirsiniz.

ÜCRETSİZ ONLİNE E DEVLET ŞİFRESİ AL TIKLAYINIZ

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.