Dolar Düşecek mi Yükselecek mi ? Öneri

2020 2021 yılında dolar düşecek mi yükselecek mi ? Son Dakika

Ömrü hayatımda doların çok fazla değişken olduğu zamanlara denk geldim arkadaşlarım. Özellikle 2 yıl önceki düşüşü yükselişi iyi takip ederek iyi paralar kazandığımı söyleyebilirim Yani yükseleceğini tabiki bilmiyorum ama öngörü yapmak gerekiyor bunu sizler de yapabilirsiniz. Şimdi bu yazımda fırsatları değerlendirmek için sizlere bazı bilgiler vereceğim bunları sizler de iyi düşünür iseniz biraz para kazanabilirsiniz. Dolar 2021 de yükselecek mi ? Zaten çok fazla doları olanların sıkıntısı yok onlar her türlü kardalar öncelikle bu önerilerin uygulayıp uygulamamamın tamamen sizlere kaldığını söylemek istiyorum sorumluluk almak ta istemem. Bilgileri yazayım siz kendiniz karar vereceksiniz duruma.

2020 Dolar Düşecek mi Yükselecek mi Sosyal Medya Twitter açıklamaları

Yapılan açıklamalarda doların bu yılı böyle kapatacağı hatta biraz daha düşüş eğiliminde olarak böyle gideceği söyleniyor arkadaşlarım. Ben de bazı kişileri youtube.com üzerinden takip ediyorum ve benimde öngörüm bu yönde daha da deşecek mi bence biraz daha düşebilir. Yıl sonu gelmek üzere dolardan bu yılın sonuna kadar artış bekleyen para bekleyenleri biraz zarar bekliyor benden demesi Sosyal medya twitter açıklamaları da bu yönde ilerliyor.

2021 Yılında Dolar Yükselir mi ne zaman yükselecek ?

Türkiye Merkez bankası kasasının uzmanların yaptığı açıklama ile -50 milyar dolar kadar açık verdiği artık hiç kimse tarafından gizlenmiyor durum bu. Malesef Türkiye kasası bu kadar açık veriyor. Peki yıl sonu düşüşte neden 2021 yılında yükseleccek diye soruyor iseniz h9emen açıklayayım. Yine uzmanların ekonomistlerin yaptığı açıklamada kısa vadeli Türkiye borç ödemelerinin 180 Milyar dolar olacağı söyleniyor. Buna göre Türkiye’de doların düşmesi gerekiyor ki, merkez bankası paraları toparlayabilsin piyasadan. Buna göre bu borç yükü için dolar bulması gereken Merkez bankası nın da mecburen kurun düşük olmasını istemesini anlayabilirsiniz zannedersem. Yani ucuzdan dolar alınacak ve borçlar öyle ödenecek net olan şey bu.

2021 Banka Faizleri Daha da yükseltilecek mi ?

Burası da kesin arkadaşlarım yani artık bu ekonomik buhrandan çıkışın yolu ucuz dolar bulmak ise, ki Bakanlık bazında yapılan açıklamalarda da artık kurdan bizene denildiğine göre faiz yükselecek ki  doların ateşi biraz daha düşsün. Yani benim yaptığım açıklamalar ve dinlediğin onlarca ekonomistin söylediği şey Doların Mart Nisan 2021 tarihinden itibaren çok yükseleceği hatta iki katını bile göreceği develüasyon olacağını söylüyorlar.

Uzmanlardan Dolar Euro Yorumları Canlı Tahminler Şu Şekilde

Yotube üzerinden incelediğim onlarca  ekonomi uzmanının dediğine göre artık dolar euro ve altın yükselişe gececek. Ve yaptıkları yorumları iyice bir kaç defa da incelediğimde benim de öngörümün bu yükselme eğiliminde olacağı  arkadaşlarım. Neden dolar düşüyor onu da zaten sizlere anlattım üstteki yazılarda. Artık belki kıyıda köşede biraz paranız vardır dolara yatırmanızın tam zamanı hazır düşmüşken.Dolar Euro ile birlikte şu anda düşüşte olan ALTIN DA YÜKSELECEK net olan şey bu.

Sonuç olarak biraz uzun vadede yani en azından 2021 mart mayıs ayına kadar bekleyecek iseniz dolar ya da euro almanız mantıklı olacaktır. Ben şahsen biraz birikimi bu yönde yaptım bu aralar düşüşte ama dolar kesinlikle yükselecek. Zira dolar ile baş edecek ne üretimimiz, ne de bir gücümüz var. Kimse bana Türkiye düşmanı demesin ama görünen köy de klavuz istemez arkadaşlarım. Malesef üretim adına hiç bir şeyimiz yok dolayısı ile yükselmek zorunda mecburen yükselecek. Bu arada google üzerinden reklam veren bir kişiyim oradaki fiyatların bile iki katına çıktığnı, bu bakımdan da doların kesinlikle yükseleceğini söyleyebilirim.

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.