PTT Kredi Başvurusu hakkında bilgiler

Ptt’den kredi nasıl alabilirim?, Ptt’den kredi nasıl çekilir?  Ptt kredi alma, Ptt kredi başvurusu, Ptt Kredi Alma Koşulları nelerdir?: Son yıllarda PTT bankacılık sektöründe bir çok özel bankayı bankayı geçti. Her ne hikmetse insanlar PTT den vazgeçemiyorlar. Esasen bu durumda Çok köklü bir kurum oluşu ve en ufak kasabada bile şubesinin olması önemli bir etken olarak sayılabilir. Ayrıca hizmet noktasında da sınır tanımıyorlar. Sıranız şipşak geliveriyor.

Geçenlerde özel bir bankada sıra aldım ve 1 saat sonra sıra bana geldi. Birinci çalışanların umurunda olmuyor işinizi görüp görmemeniz. Bundan dolayıda çok yavaşlar. Bir diğer mevzu ise benden sonra gelenler direkt işlerini hallediyorlar. Yani parası olan müşteriye öncelik tanınıyor. Ama PTT de durum farklı. Zengini de fakiri de sırasına riayet ediyor. Böyle olunca da insanlar kredi çekmek için de bankalara gidip saatlerce beklemek istemiyor.

PTT ye gidip kredi çekenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bizlerde bu durumu fark edince  bu yazıyı oluşturduk. Yani PTT Kredi Başvurusu hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. PTT ile anlaşmalı bir çok banka bulunuyor. Yapmanız gereken şeyde PTT lerdeki başvuru formunu doldurmak. Başvuru formunda yazılı bilgiler sistem üzerinden kredi çekmek istediğiniz Bankaya gönderiliyor ve kısa bir süre içerisinde kredinin onaylanıp onaylanmadığına ilişkin cevap geliyor. Kredinin onaylanması durumunda ise kredi işlemi tamamlanır ve aynı anda PTT‘den kredinizi çekebilirsiniz.

INGBANK “KREDİ POSTAM” KREDİ: PTT ile global iş ortağı ING Bank arasında büyük işbirliği sağlanmış. Kredi Postam ile TÜM PTT MÜŞTERİLERİNE çok özel fiyatlarla hızlı ve kolay kredi alma imkanı sunuluyor. Maaşını PTT’den Alan Emekli Müşteriler için faiz oranı %1,54 ‘tür. Diğer tüm PTT Müşterilerine ise %1,99 faiz oranı uygulanmaktadır. Azami kullandırılacak kredi tutarı PTT Emeklileri en fazla 45.000 TL yi en çok 48 ay vade ile alabilirler. PTT Müşterileri için ise azami kullandırılacak kredi tutarı 20.000 TL olup azami vade 48 aydır. Kredi işlemlerinden 75 yaşına kadar olan müşteriler yararlanabilmektedir (Müşteri yaşı ve kredi vade süresinin toplamı 75 yılı geçemeyecektir.)

AKTİFBANK N KOLAY EMEKLİ KREDİSİ: Maaşını PTT’den alan emeklilere kredi almak N KOLAY sloganıyla bir çok emeklinin kredi çekmesini sağlayan bir kredi kampanyası ile karşınızdayız. Emekliler için bu kredide kefil yok, şart yok. 40.000 TL ye kadar kredinizi 48 ay vade ve 1,75% faiz oranı ile alabilirsiniz. Kredi işlemlerinden 80 yaşına kadar olan ve emekli maaşını PTT’den alan emekliler yararlanabilecektir. (Müşteri yaşı ve vade süresinin toplamı 83 yılı geçemeyecektir. Örneğin 80 yaşında olan bir emekli 4 yıl vadeli kredi alamayacak fakat 3 yıl vadeli kredi alabilecektir.)

DENİZBANK HER DERDE DEVA KREDİ: Emekli maaşını PTT’den alanlara 48 aya kadar varan vade seçenekleriyle kredi tahsis ücretsiz DenizBank Her Derde Deva İhtiyaç Kredisi PTT Merkezlerinde sizleri bekliyor. Başvuru için nüfus cüzdanınız yeterli oluyor. Kredinin üst limiti 36.000 TL dir. Emekli Müşteriler için faiz oranı 2000 TL altı işlemlerde % 1,75 , 2000 TL ve üstü tutarlarda % 1,59 ‘dur. Ayrıca kredi tahsisi ücretide bulunmuyor. Kredi işlemlerinden 80 yaşına kadar olan müşteriler yararlanabilmektedir. (Müşteri yaşı ve kredi vade süresinin toplamı 80 yılı geçemeyecektir. Örneğin 78 yaşında olan bir emekli 3 yıl vadeli kredi alamayacak fakat 2 yıl vadeli kredi alabilecektir.)

ODEABANK NAKİT HAZIR PTT İŞYERLERİNDE: Bu krediyi 48 ay vade ile alabilirsiniz. PTT emeklileri için üst limit 50.000 TL, diğer müşteriler için 15.000 TL’ dir. Kredi Tahsis Ücreti olarak bütün vade ve tutarlarda 0 (sıfır) TL’dir. Kredi başvurularında hayat sigortası yapılmaktadır. Kredi sigorta masrafı standart olmayıp kişinin yaşına, cinsiyetine, kredi bedeline ve kredi vadesine göre değişiklik gösterebilmektedir.

TEB JET KREDİ: PTT ve TEB işbirliğiyle emekli maaşını PTT aracılığıyla alan emeklilere kredi tahsis ücretsiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Emekli maaşını PTT’den alan emekliler sadece nüfus cüzdanı ile başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Bu kredinin üst limiti 20.000 TL dir. Üst vadesi ise 36 aydır. Faiz oranı olarak da %1,55 seçilmiştir. 70 yaşa kadar olan emeklilerin başvuruları kabul edilmektedir.

FİBABANKA’DAN TÜM PTT MÜŞTERİLERİNE ÖZEL MASRAFSIZ İHTİYAÇ KREDİSİ: Nakit ihtiyacı olan tüm PTT müşterilerine 1.000 TL’den 30.000 TL’ye ve 48 aya varan vade seçenekleri ile masrafsız Fibabanka ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Faiz oranları kredinin limitine göre %1.55 ile %1.65 arasında değişmektedir. Kredi tahsis ücreti ise yok. PTT emeklileri dışında diğer müşteriler için gelir belgesi ibrazı gerekmektedir. Kredi işlemlerinden 80 yaşına kadar olan müşteriler yararlanabilir. ( Müşteri yaşı ve kredi vadesi toplamı 80’i geçemez.)

Gördüğünüz gibi PTT’nin bir çok banka ile kredi kampanyası işbirliği bulunuyor. Özellikle de emekliler için oldukça güzel kampanyalar bulunuyor. Diğer bankalara git sıra bekle, kredi çıktı mı çıkmadı mı? kredi tahsis ücreti gibi şeyler ile uğaraşacağınıza PTT ile kredinizi alabilirsiniz bile. Sevgili okurlarımız dilerseniz Normal şartlarda ne zaman emekli olabilirim ? konu yazımız için konu başlıklı linkimizi tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.