20 bin 36 vade ile en uygun faiz oranlı kredi veren bankalar

20 BİN VADE İLE EN UYGUN FAİZ ORANLI BAYRAM KREDİSİ İMKANI SAĞLAYAN BANKALAR : Türkiyede faaliyet gösteren bankalardaki faiz oranlarını bu yazımızda sizler için yakından inceleyeceğiz. Krediye ihtiyacı olan kişiler için çıkış kapısı, daha düşük faiz oranlı kredi imkanı sağlayan bankaların listesi ve bu bankaların dosya masrafları faiz oranları bu yazımızda sizlere sunulacak. Kredi için araştırma yapmak zorundasınız. Eğer kesenizi düşünüyor iseniz kesinlikle bankaların faiz oranlarını da göz önünde bulundurarak krediye başvuru yapmanız gerekiyor. Örneğin sizlere biraz önce ifade ettiğimiz YAZIMIZDA 15 bin tl kredi çekecekler için bir araştırma yapmış ve en düşük en uygun  faizli kredi sağlayan banka ile normal bir bankanın 36 ayda 1.368 TL gibi daha fazla bir para aldığını ifade etmiştik. Doyalısı ile araştırmak, sizin keseleriniz için son derece önemlidir bilginiz olsun. Şimdi sizlere yaptığımız araştırma ile kredi alabileceğiniz bankaları sırası ile ve sağladıkları imkanlar, faiz oranları ile birlikte maliyet oranlarını da vererek araştırmamıza geçiyoruz.

BANA HANGİ BANKALAR KREDİ VERİR HANGİLERİNDEN ALABİLİRİM ? : Kredi notu uygulaması ile bir kere tüm bankalar, başvuruda bulunanları tek tek inceleyecektir. Buradaki bilgiler, kredi puanları normal seviyede olan, daha doğrusu kredi alabilirlik ortalamasında olanlar içindir bunuda sizlere ifade etmek istiyorum. Kredi Puanım Kaç yazımızda daha ayrıntılı bilgiler bulabilir ve kredi öncesinde yapacağınız gerekenleri öğrenebilirsiniz. KIRMIZI KALEM YEDİM diyenler için ise yazımız yararlı olacaktır.

36 AY VADE İLE 20.000TL İHTİYAÇ BİREYSEL KREDİ VEREN BANKALAR : ODEABANK – Bu banka sizlere sağlayacağı 20.000 TL kredi için ortalama %1,29 faiz oranı talep ederken Toplamda 26.338 TL vade sonunda geri ödeme istiyor. Aylık olarakta sizler 728.84 TL para ödeyeceksiniz.

36 AY VADE İLE 20.000TL İHTİYAÇ BİREYSEL KREDİ VEREN BANKALAR : GARANTİ BANKASI – Bu bankanın aylık faiz oranı %1,38 olup sizden geri ödemede toplam 26.810 TL geri ücret talep ediyor. Aylık Ödemesi 741,97 TL seviyesindedir.

36 AY VADE İLE 20.000TL İHTİYAÇ BİREYSEL KREDİ VEREN BANKALAR : DENİZ BANK : Bu bankayı incelediğimizde aylık faiz oranının %1,48 olduğu görünüyor bu bankanın da aylık ödemesi 756 TL tutarında oluyor ki bu bankanın da faiz oranlarının yüksek olduğu ortaya çıkıyor.

Sizlere, yaptığımız araştırma ile çok sayıda banka yazabiliriz ama kafanızı karıştırmamak adına, en düşük bulduğumuz ve imkanı süper olan banka ile ilgili bilgiler vererek konumuzu sonlandırmak istiyoruz. Hemen hemen bütün bankalarda oranlar aynı iken BAYRAM KREDİSİ adı altında İNG -BANKASI Tarafından yapılan kampanya ile en ucuz kredi sağlayan banka oluyor. Bu bankanın bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

36 AY VADE İLE 20.000TL İHTİYAÇ BİREYSEL KREDİ VEREN UCUZ FAİZ İSTEYEN BANKA İNG BANK BAYRAM KREDİSİ: Bankayı incelediğimizde kişiye özel olarak verilen kredi tutarı en düşük 4.001 ile 100.000 TL arasında oluyor yani en düşük dört bin en yüksek yüz bin tl kredi çekebiliyorsunuz. Sıkı durun faiz oranları %0,99 EVET yanlış okumuyorsunuz acayip bir oran sağlamışlar. Buna göre çekeceğiniz 20.000 TL kredi için

Çekilecek Kredi Tutarı : 20.000.-TL  İSE, aylık bazda ödeyeceğiniz para 686 TL oluyor, yani sizler diğer bankalarda 700 tl ÜSTÜ para öderken bu bankadan alacağınız kredi ile fiyatlar çok aşağı çekiliyor. Dilerseniz 3 ay dilerseniz 36 vadede kredi çekebiliyorsunuz. Teminat İstemiyorlar ve toplamda 100 TL gibi bir masrafları var. Kredi isteyenler için İNG Bankası büyük bir iş yapmış. Bu bankaya gittiğinizde eğer sizlere bu faiz oranı yok derler ise enuygun.com sitesi üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz. Çünkü sponsor anlaşması yapmışlar. Size kalan tek şey kriterlere uymak ve kredi puanı ortalamasını yakalamak olacaktır. En düşük en uygun kredi faizi alarak sizlere para veren bankalar yazısını sosyal medya aracılığı ile paylaşabilir, insanlara yararlı bir iş yapmış olursunuz.

AŞAĞIDAKİ KONULARI MUTLAKA İNCELEYİN DÜŞÜK FAİZ ÖDEYİN

10.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK  EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
15.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
20.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
30.000  TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.