Anında Onaylı Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Gelir belgesiz kredi almak istiyorum. Belgesiz kolay kredi, kefilsiz, gelir belgesiz kredi veren bankalar hangisi?: Tüm dünyada olduğu gibi herkesin düğünüydü, işiydi, eviydi, arabasıydı bir çok ihtiyacı oluyor. Bu ihtiyaçları karşılamak içinde en yaygın yöntem olan krediye başvuru yapılıyor. Bankalar en güvenilir ve en rahat borç verilen işletmeler olduğundan ülkemiz için konuşuyorum günde binlerce kredi başvurusunda bulunuluyor. Bankalarda kredi verirken iki önemli koşulu öne sürerler.

Birinci önemli koşul Kredi notudur. Kredi almak istiyorsanız kredi notunuzun yüksek olması gerekir. Findeks sizlere 0 – 1900 puan aralığında bir not verir. Rahatça kredi çekme puanı ise en az 1500 dür. Kredi alabilmek için bankaların koştuğu ikinci şart ise düzenli gelirdir. Yani gelirinizi belgelendirmeniz gerekir. Ama bir çok insan bunu belgelendiremez. İşte tamda bu noktada Gelir belgesiz nasıl kredi alırım sorusu devreye giriyor.

BANKALAR KREDİ VERMİYOR İSE TIKLAYIN

Denizbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi;İlk tanıtımını yapacağımız banka Denizbank olacak. Sizlerinde gelir belgesi yoksa o halde bu krediyi düşünebilirsiniz.  Ne kefil nede gelir belgesi şartı aranıyor. 55.000 TL’ye kadar 48 aya varan taksitlerle kredi başvurunuzu kolayca Denizbank ihtiyaç kredisi ile yapabilirsiniz. Faiz oranları ise %1,55 den başlıyor. Denizbank Cebimde Kredi başvurusunu kısa bir sms ile de gerçekleştirebilirsiniz.

SMS ile Başvuru; Bunun için; Cep telefonunuzdan KREDİM yazarak T.C. Kimlik Numaranızı 3280’e göndermeniz yeterlidir. Cep telefonunuza başvuru sonucunuz 5 dakika içerisinde gönderilmektedir. Başvurunuz olumlu ise kullanabileceğiniz kredi limiti ve vadesi cep telefonunuza sms mesajı olarak gönderilmektedir. Dana sonrada size en yakın denizbank şubesine giderek kredinizi alabilirsiniz.

Denizbank Filli Boya Gelir Belgesiz Yeşil Kredi; Denizbank’ın bir diğer gelir belgesiz kredisi filli boya ile işbirliği sonucu ortaya çıkıyor. Evine yalıtım yaptırmak isteyen ve bu kapsamda kredi talep eden bireysel müşteri/ apartman yönetimine sunulmaktadır. 60 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Ayrıca bu kredide Hayat sigortası, masraf ve komisyon da bulunmuyor. Başvuru için sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor.

QNB Finansbank Gelirbelgesiz Kredi; Finansbank Xclusive Bankacılık‘ ile taşıt ve ev kredilerinizi gelir belgesiz bir şekilde Xclusive Bankacılık ile alabilirsiniz. ihtiyaç kredisi için nüfus cüzdanınız ile başvurunuzu gerçekleştirmeniz yeterli oluyor. 0 kilometre taşıt kredisi için fatura, 2. el taşıt kredisi için ise araç ruhsat fotokopisi isteniyor. Ev alacaklardan ise tapu istenmektedir.Ev kredisi için limit 200.000 TL dir.

Odeabank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi; Odeabank Nakit Hazır kredi ile sizleri bekliyor. Faiz oranları da %1.29 ile %1.79 arasında değişiyor. Bunda da kredi notunuz etkili oluyor. Kredi notunuz yüksek ise faiz oranınız da o ölçüde düşük oluyor. Bu krediyi alırken 48 aya varan vadelerle ödeme seçeneğinden de yararlanabiliyorsunuz.  Başvuru için sadece Başvuru için nüfus cüzdanı gerekmektedir

İNGbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi; İngbank da kredi verirken gelir belgesi talep etmiyor. Findeks Kredi notunuza göre faiz oranları değişebiliyor. Bunun ile ilgili detaylı bilgiye İng bank şubelerinden ulaşabilirsiniz.

hesapla.net’in değerli dostları, sizler için oldukça özel bir yazı derlemiş olduk. Ülkemizde gelir belgesiz kredi veren bankaların tümünü bir araya getirmeye çalıştık. Sizlerde durumunuza göre yukarıdaki bankaları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca; SMS İLE ÖN ONAYLI KREDİ BAŞVURUSU olan bankaları ise şu şekilde sıralayabiliriz; VAKIFBANKDENİZBANK, AKBANK, ODEABANK, TEB VE FİNANSBANK. Bu bankaların web sayfalarından da sms ile kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

“Anında Onaylı Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar” üzerine bir yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.