Mağazalarda Promotör eleman çalıştırılmasına yasak geliyor

Promotör eleman artık çalışamayacak. Teknosa Ya da Media Market gibi işyerlerinde çalıştırılan örneğin Samsung Firmasına ait elemanların cep telefonlarının satışında ya da Apple Firması elemanlarının ya da her hangi bir markaya bağlı olarak Elektronik mağazalarda ” buyrun ben yardımcı olayım ” diyen ve  sizi karşılayan firma elemanlarına yasak geliyor. Bunu Bakanlıkta çalışan bir arkadaşımızdan az önce  duydum. Yani iş alanı olarak buradan ekmek yiyen elemanların akıbeti ne olacak ? Hangi işlerde çalıştırılacaklar. Ya da firmalar bu elemanları işten mi çıkartacak muhallakta.

PROMOTÖR ELEMANLARIN SESİ OLALIM : Sizin durumunuzda olan ve bu işten evlerine ekmek götüren kişiler ile ilgili oluşturduğum bu bilgi haberinin daha fazla kişilere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Lütfen bu konumuza atacağınız yorumlar ile sesinizi duyurun. Bunu yaparken lütfen kelimelerinizi özenle seçin. Zira kullanacağınız karşı kelimelerde yer alan küfürlü ifadeler onaylanmayacaktır.

Promotör Elemanların çalıştırılmayacağı ile ilgili boşuna şu anda haberleri karıştırıp aramayın. Henüz yapılan bir açıklama yok ama yüzde yüz artık çalıştırılmaları durdurulacak. Media Market bünyesi altında firma elemanı olarak çalıştırılıyorsunuz artık çalışamayacaksınız. Umarım Bu tür elektronik devi mağazalar, daha önce satış temsilciliği ya da elemanlığı yapmış kişileri kendi bünyesine alıp çalıştırır. Nihayetinde bu işin uzmanı sizsiniz siz anlıyorsunuz.

Haberimizin daha fazla kişiye ulaşması adına lütfen bu haberi sosyal medya üzerinden yayalım. HESAPLA.NET ÖZEL

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.