Araç sigorta fiyatları ve tekliflerini sizler için araştırdık

2018 2019 yılı için en uygun araç sigorta fiyatları ne alemde teklifleri ayrı ayrı yerden nasıl görüp nasıl sigortamı online şekilde yaptıracağım ? Özellikle iki yıldan bu yana sigorta firmalarının normal trafik sigortalarında yapılan akıllara zarar artışından etkilenmeyen hemen hemen kalmamıştır zannediyorum. Sizler için en hesaplı ve uygun araç sigorta fiyatlarını teklif olarak nerelerden alacağınızı sizler için bu konudan yazıyoruz. Hemen hemen artık herkesin kapısında iyi ya da kötü bir arabası bulunmakta. Eskiden araçlar zaruri ihtiyaç olarak görünümyordu ama artık öyle değil olmazsa olmazların başında geliyor hastalıktır bir yerden bir yere gitmektir vs vs hayatımızın bir parçası… Bu aralarda dolar zamlarının geri alınmasından dolayı motorin, lpg ve benzinli araç kullanıcıları biraz sevinmiş durumda ama 2019 yılının ilk çeyreğinde eski yerin eyani ortalama 7 tl ye yeniden gelecektir.

Konumuz ucuza nasıl araç sigortası yaptırabilirim ? Öncelikle hemen hemen herkesin bir ya da birden fazla tanıdığı bulunuyor. Bunun için ruhsat numarası ve ruhsatın internet ortamında ya da mail ya da whatssup’tan ilgili sigortacıya gönderilmesi ile birlikte yaklaşık bir saat içinde size uygun sigorta firmaları ve ödeme vadeleri hatta tutarları ile ilgili bilgiler gelecektir. Sigortasız asla gezmeyin arkadaşlarım. Özellikle sigorta yaptıracağınızda parmaklarınızın ucunda bulunan internetten yararlanacaksınız. Bu haber gelinceye kadar sizler pttsigorta.com/trafik adresine giriş yapın buraya giriş yaptıktan sonra tc kimlik plaka cep telefonu ve mail bilgilerini doldurarak listele deyin. Burada önünüze bir çok liste gelecek ve içlerinden en hesaplı olanının seçerek siz kendiniz yaptırabileceksiniz. Bu arada trafik sigortası poliçenizin bitimine 30 günden daha fazla var ise sorgulama yapamıyor ve bu uyarı ile karşılaşıyorsunuz. Size telefonla bilgi akışını sağlayacak kişilerin yanı sıra internet ortamından kendiniz de araştırdınız ve en hesaplısını buldunuz.

Trafik sigortasını yapan firmalar önemli mi ? Hangisine güvenmeliyim ? : Cevap tabiki hepsine arkadaşlarım. T.C Hükümetinin yetki verdiğin adını sanını hiç duymadığınız sigorta firmalarına bile, araçlarınızın trafik sigortalarını gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz. Özellikle online işlemlerden kendi kredi kartınızı vererek ve hatta hatta taksit yaptırarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Hem elinizde belge oluyr hem de vade farksız trafik sigorta ücretinin kredi kartlarınızdan günü geldiğinde otomatik olarak ödenmesini sağlarsınız.

Aracımın sigortası geçmiş ne yapmalıyım ? Tespit edilmesi halinde anında görüntü olarak, ilgili kişinin ya da firmaya ait olan aracın kendisi otomatik olarak trafikten men edilir ? Günü gelmeden trafik sigortalarınızı güvenle bildiğiniz tanıdığınız yerler den ve kendi kredi kartlarınızla yapınız. Zorunlu olan bu sigortayı kesinlikle yaptırmanız gerekiyor. Peki Zorunlu Trafik sigortası neleri hangi halleri kapsıyor ? Öncelikle bir kazaya karışmanız halinde karşı araçta meydana gelecek hasarları karşılama da, yine karşı aracın içinde bulunan kişilerin hastane tedavi masrafları vs karşılamasında, Hatta Allah korusun ama ölümlü bir kazanın meydana gelmesi halinde karşı tarafdan vefat eden kişinin cenaze defin masrafları ve buna benzer bir çok durum teminat altına alınmış oluyor.

“Araç sigorta fiyatları ve tekliflerini sizler için araştırdık” üzerine bir yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.