E devletten boş plaka nasıl sorgulanıyor ?

E devlet sistemine giriş yaparak araçlar hakkında bilgiler de alıyorsunuz. Sitemiz üzerinden sizlere e devlet şifreleri ile yapılabilecek bir çok konuyu araştırarak ve özellikle resimlendirerek anlatmaya gayret gösteriyoruz. Sürekli konu açamıyor olsakta, tek açıp iyice araştırarak sizlere daha net ve doğru bilgiler sunmayı amaçlıyoruz. Bu yazımızda sizlere araç kime ait belki sistem göstermiyor ama onun haricinde ruhsat tarihini modelini plakasını rengini araç çalıntı mı cinsi ve hak mahrumiyetinin olup olmadığını e develet yani türkiye gov tr sistemi üzerinden nasıl yapacağınzıı anlatacağım.

Öncelikle her zamanki gibi e devlete giriş yapacaksınız. Şifreniz olmadan tc kimliğinizle birlikte giriş YAPAMAZSINIZ. Mecburen şifrelerinizin olması gerekiyor. sisteme girş yaptıktan sonra en üst alanda bulunan arama bölümünden araç sorgulama yazacaksınız ve daha sonra gelen link ile araç sorgulama bölümüne gireceksiniz. E devlet şifreniz vardı ve unuttu ya da kaybetti iseniz BURADAKİ konumuzdan e devlet şifrelerinizi nasıl sıfırlayacağınızı resimli olarak anlattık bakabilirsiniz.

Plakayı girerek yaptığınız sorgulamada eğer plaka var ise zaten bilgileri gösterecektir sizlere plaka yok ise de arama kriterlerinize uyan sonuç bulunamadı diyecektir. hemen aşağıdan iki dediğimiz şeyle alakalı örnek resimler görebilirsiniz.

Konumuz ile alakalı bizlere iletmek istediklerinizi lütfen değerli yorumlarınız ile hesapla.net adresi adminlerine gönderiniz. Bu resimde görüldüğü üzere araçta rehin olup olmadığı ve tüm bilgileri yazıyor. Yeni bir konuda görüşmek üzere hoşçakalın.

hesapla.net ÖZEL

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.