Düşük faizli bayram kredisi sizleri bekliyor

Bayram geldi çattı. Ev ile ilgili giderlerin yerine artık Kurban ibadetimizi nasip olur ise yerine getireceğiz. Aile bireylerinin bayramlıkları, çocukların bayramlık kıyafetleri, derken bir şekilde paraya ihtiyaç oluyor. Ekonomik durumu belirli olan Türk Çalışanları mecburen bankaların tuzağına doğru itiliyor. Düşünsenize, para ile para kazanan bir kurum size para veriyor ondan da para kazanıyor. Özellikle memlekete gidişler geçen hafta cuma gününden itibaren başladı bile. Halen para arayışında bulunanlara yön vermek ve düşük faiz ile kredi bulmalarını sağlayacak düşük faizli kredi araştırmamızı bu yazımızda sizlere sunmak istiyoruz.

Ben sizlere bankalar ile ilgili karşılaştırmayı vermeden, direkt olarak nokta atışı ile en düşük veren yerleri yazmak istiyorum. Bu konuyla birlikte bizlere yorum atıp, kredi aşamasında yardım isteyen kişilere de duyuru yapmak istiyoruz. Biz, hesapla.net olarak, hiç bir banka ya da kurum ile bağlantılı, aracı değiliz. Dolayısı ile, kredi aşamalarında sizlere yardımcı olamıyoruz. Kredi Notu banka kriterlerine uyan kişilere bankaların tamamı zaten öpmek üzere kredi sağlıyorlar. Mecburen öpülecekseniz de az öpülün derdindeyiz. Konuyu onun için açıyoruz sizlere 🙂 Zaten buraya kadar okuyan ve kredi notu düşük olanlar için yapacak birşey yok, Kredi notunu yükseltmek isteyenler BURADAKİ yazımızı dikkatlice okuyabilirler.

EYLÜL AYI KURBAN BAYRAMI KREDİSİNİ EN DÜŞÜK HANGİ BANKALAR VERİYOR ; Türkiye’de çok fazla şubesi bulunmayan ama, internet ve Televizyon mecralarına verdikleri reklamlarla adeta para dağıdan İNG BANKASI ile başlamak istiyoruz. Bu banka özellikle verdiği gayrimenkul, bireysel kredileri ile en düşük faiz isteyen bankaların başında gelmektedir. Şu anda verilen tüm kredileri 0,99 gibi bir rakama çekmiş durumdalar. Buna göre aşağıki tablo ile çekeceğiniz kredi tutarının aylık ödemelerini de sizlere yazmak istiyoruz.

kredi tutarı vade faiz oranı taksit tutarı dosya masrafı  toplam ödeme

Şeklinde kredi taksit tutarı ile sizlere en düşük faizli kredi imkanı ile kredi sağlıyorlar. Bu banka ile kendiniz görüşerek şartları konuşabilirsiniz. Bu krediden, başka banka ile takıntısı olmayan, kredi puan ortalaması bankanın belirlediği oran üzerinde olan kişiler faydalanabilir.

İNG BAYRAM KREDİSİNDEN KİMLER FAYDALANABİLİR : Emekli, çalışan, memur bir yerde sigortalı olarnak ve maaşlarını belgeleyebilecek sigortalı işçiler… Her kesim bu krediden faydalanacaktır. Sizlere başka bankaların sağladığı kredi tutarlarına da bir kaç örnek vermek istiyorum.

İNG BANKASI BAYRAM KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR : Yaşadığınız şehirdeki herhangi bir İNG Bankası şubesine kimliğiniz ile bizzat giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

KREDİ BAŞVURUSUNDA NELER ÖNEMLİ : Kredi başvurularında, başka bankalar ile takıntı, kredi kartlarında gecikme ve kredi puanlarını düşük olması önemli. Çok sayıda kredi başvurusu yapan kişilerin kredi notlarının yüksek olmasına rağmen kredi alamadıkları da bilinmelidir. Çok fazla sayıda başvurular, bankaların ekranında kredi verilebilirliliğinizi maselef olumsuza çekiyor bilginiz olsun.

Yine Türkiye’de adını duyurmaya çalışan bazı bankalar ve istedikleri bayram kredileri için faiz oranlarının güncel şekli aşağıdaki gibidir.

ODEA BANK BAYRAM KREDİSİ FAİZ ORANI % 1.29

İŞ BANKASI BAYRAM KREDİSİ FAİZ ORANI : % 1,35

AKBANK BAYRAM KREDİSİ FAİZ ORANI : %1,44

Şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Görüldüğü üzere şu anda İNG Bankası açık ara ile önde. Sizlere en düşük faizli krediyi sağlayan bir tek uygun bu banka var. Bu konuyla birlikte Kurban Bayramı’nın tüm Ülkemize ve vatandaşlarına hayırlara vesile olmasını canı gönülden temenni ediyoruz.

Hayırlı bayramlar diliyoruz. hesapla.net

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.