Açıklamalı E devlet hizmet dökümü sorgulama İşlemleri

E-DEVLET ŞİFRESİŞLE SSK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA : Aslında farkettik ki google aramalarında barkodlu ssk hizmet dökümü aranıyor. E devlet sistemine giriş yaparak şifremizle detaylı olarak daha doğrusu barkodlu olarak hizmet dökümünün çıkap çıkmadığını araştırdık. Gördik ki her halukarda hem özek 4A sigorta  hizmet dökümü hemde detaylı hizmet dökümü alınabiliyor ve yazdır aşamasında da o6naylı ssk hizmet dökümü olmuyor arkadaşlarım. Yani onaylı işlemi e devletten ve ya başka bir yerden alamazsınız. Zaten onaylıyı alıpta resmi kurum ya da kuruluşlarda kullanacağınız tek yer SGK EMEKLİLİK ki zaten onlarda çıktı istemezler kendi ekranlarından günlerinizin tamamının ne olduğunu görebiliyorlar. Böyle olduğu için biz sizlere detaylı ssk hizmet dökümü nasıl alınıylor e devlet şifresiyle onu anlatalım istiyoruz.

ESGM ŞİFRESİZ SGK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA VE GEREKSİNİMLER : Bu sisteme giriş yapabilmek için öncelikle e devlet şifresini bir postaneye kimliğinizle birlikte müracaat ederek 4 tl karşılığında edinmeniz gerekiyor. Şifreniz var ise E DEVLET GİRİŞ konumuza bakarak daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Gerek yok ben zaten biliyorum diyenler lütfen konumuzu takip etmeye devam etsinler. Sisteme giriş yaptı iseniz en üst türkiye gov tr logosunun sağında arama bölümüne ” HİZMET DÖKÜMÜ “ yazdığımızda aşağıya doğru açılan sekmeden de yine resimden sizlere gösterdiğimiz üzere 4A HİZMET DÖKÜMÜ olan bölümü seçeceksiniz. Onu seçtiğinizde sistem sizi otomatik olarak ilgili alana aktaracaktır. Bu arada e-sgm SİGORTA SORGULAMA İşlemleri uzun yıllar önce güvenliğiniz gerekçesi ile kapatıldı bu işlemleri ancak turkiye.gov.tr sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Bu site haricindeki hiç bir siteye itibar ederek lütfen kimlik bilgilerinizi girmeyiniz.

Evet buraya kadar tamam ise ikinci sütunda bulunan 4A Hizmet Dökümü bölümüne tıkladığınızda sizi ilgili bölüme götürecektir sistem yine otomatik şekilde. Buraya kadar her şey tamam ise şimdi detaylısı ilgili yönlendirilen sayfadan nasıl alınıyor onu hemen anlatalım. Neden detaylı sigorta ssk sorgulama hizmet dökümü almalısınız onuda anlatalım. Hemen üstte yer alan resimde 4a özet hizmet dökümü bölümünden sadece geriye dönük 6 aylık çıktı alabiliyorken, 4a detaylı hizmet dökümünde tamamını bulabilirsiniz. Bizler kişisel veri alanlarımızı kapattık. Sizler net olarak yılların tamamını görebileceksiniz. Bunun çıktısını almak için sağ üst alandan yazdır diye bir yazıcı resmi çıkacak ona tıklayarak isterseniz PDF formatında ssk sgk hizmet dökümü alabilir, bilgisayarınıza kaydedebilir, Var ise yazıcınızdan da çıktı edinebilirsiniz.

Konumuz detaylı ssk hizmet dökümü sorgulama ile ilgili anlamadığınız ve bizlere sormak istediğiniz her şeyi yöneltebilirsiniz. Hemen aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaşınız. Bu resimli açıklamamızın kitlelere ulaşabilmesi adına, sosyal platformlarda beğenerek paylaşmanızı rica ediyorum iyi günler dilerim.  İhtiyacınızın olacağını düşündüğüm bazı konu linkleri de bu konu altından sizlere vereyim. Yeni açılan sorgulamalardan aile soy ağacı sorgulama işlemini nasıl yapacağınız ve kaybetti iseniz, e devlet şifrenizi nasıl değiştireceğinizi detaylı olarak anlattım yararlanın lütfen.

E-DEVLET SOY AĞACI SORGULAMA TIKLAYIN

E DEVLET ŞİFRESİNİ KAYBETTİM SIFIRLAMA TIKLAYINIZ

hesapla.net

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.