En ucuz tüketici kredisi nerede hangi bankada

İhtiyaç kredileri herkese lazım : Malesef artık piyasalarda para yok. Ev satışları durma noktasında, araç satışı yapanlara sorular sorduğumuzda normalde hemen gitmesi gereken bir aracım var giden marka ama bir kişi sormuyor diyor. Peki bu paralar nerede ? Paralar yastık altında da değil. Piyasalardaki olumsuz duruş ve olumsuz gidişat malesef kimsenin zaruri ihtiyaçlar haricinde para harcanmamasına neden oluyor. İş olarak baktığınızdra malum okulların açılması ile kırtasiyeler, alışveriş merkezleri ayakkabıcılar ve hemen hemen tüm gıda satıcıları durumlarından memnunlar. Yaşamak için gerekli olan tüm malzemelerin satışı, su ve gıda ürünleri ile giyecek satışlarının mecburen aynı düzende devam ettiğini görebiliyoruz. Malum Okulların açılması ile 15 milyon öğrencinin ders başı yaptığını düşünecek olur isek ailelerin acil ihtiyaç kredisi çekmemelerine şaşmamak gerekiyor. Dediğimiz gibi herkes, hayatını bir şekilde araba alarak ya da on yıllığına çektiği ev kredisi ile ipotek altına almış durumda.

Online İhtiyaç kredisi başvurusu yaptıranlar var : Bankalar özellikle zamandan tasarruf etmek için yeni birer birim oluşturdular. Call Center üzerinden işleyen bu çalışmada sizler bankaların kredi birimlerine online başvuruda bulunuyorsunuz. Ön onay cep telefonlarınıza geliyor ve sizlere gelen mesaj sonrasında ise bu servislerden aranılarak yaptığınız kredinin başarılı olduğunu ve en yakın başvuruda bulunduğunuz bankaya gitmeniz sizlerden isteniyor. Bunda amaç aslında zaman kaybının önüne geçmek. Birde bu sayede biraz karşılaştırma da yapabiliyorsunuz hangi banka ne istiyor diye görebiliyorsunuz. Bunun diğer adı da anında hızlı kredi başvurusu diyebiliriz. Bunun ön onay olduğunu lütfen unutmayın. Daha sonra prosedürler işletiliyor ve sizlerden evraklar vs isteniyor.

En hesaplı ve faizi düşük kredi nereden alınır : Öncelikle yeni yapılan bir uygulama var. Bu uygilamayı Türkiye’de ilk kez kullanan banka İNG Bankası arkadaşlarım. Reklamlarını gördüğümüz bu bankada ihtiyaç kredileri ve her türlü kredi için kredi notuna göre faiz oranı hesaplaması yapılıyor. Yani bankaların reklamında sizler en düşük kredi faiz oranını alan bankanın İNG olduğunu düşünüyorsunuz ama arada bir çakallık var onu anlatmak lazım size. Kredi notunuz 1800 seviyesinde ise bu banka sizlerden çok düşük faizli kredi alıyor. Ama kredi puanınız kötü ya da binin az üstü ise otomatik olarak sizler diğer bankalarla aynı değerde ya da daha fazla puanla kredi çekiyorsunuz. bunu lütfen unutmayın. Yani bu kadar banka var ve bir banka 1.25 kredi istersen başka bir bankanın 0,99 faiz oranlı kredi sağlamasının amacı da bu. Sağlam isen, kredine sadık ve borçlarını ödüyorsan gel sana daha düşük faizli kredi verelim diyorlar olay tamamen bu. Tabiki bunu da değerlendirmek gerekiyor. Yüksek kredi notu olan herkese her banka kredi verir. Ama önemli olan en düşüğünü bulmak değil mi ?

Ucuz Tüketici Kredisi Alırken Ne yapmak Gerekiyor: Yukarıdan hemen sizlere bazı bankaların kredi notu yüksek olanlara yaptığı uygulamadan bahsetmiştim bunu kullanmak gerekiyor. Unutamyın arkadaşlarım. Kredi alırken hem faiz oranında hemde kredinin çıkmasında en belirleyici etkenin kesinlikle kredi puanlarınız oludğunu unutmuyorsunuz. Bizler bu konumuzu sizlere anlatır ken kredi çekebilecek seviyede kredi puanlarınızın olduğunu varsayarak ve düşünerek bilgiler veriyoruz lütfen unutmayınız. Diyelim acil para lazım ve siz de ihtiyaç kredisi için banka araştırıyorsunuz. mutlak suretle bankaların istediği faiz oranlarına göz atmanız gerekiyor. Öncelikle kredi için hemen başvuruda bulunmuyorsunuz öncelikle oranları karşılaştırmanız gerekiyor. Aynı parayı alarak daha az ödemek için bunu yapmanız gerekiyor. Neden daha fazla para ödeyesiniz ki ?

Hangi bankalar daha ucuz kredi sağlıyor ? : Şimdi sizlere İNG Bankasının, bazı şeylerin öncüsü olduğunu ifade etmiştim. Paradan para kazanan bankalar, yaptıkları atılım ile daha fazla müşteri potensiyeline ulaşabiliyorlar. Para ile para kazanıyorlar işte. Kardan az bişey zarar etseler ne olur dimi. Öncelikle reklamları takip etmenin yanı sıra bankaların internet şubelerine kesinlikle batıyoruz. Şu anda revaçta ihtiyaç krediler için İNG BANKASI sizin için en iyi çözüm gibi görünüyor. Diğer bir banka olan en bilindik bankayı Garanti Bankasını incelediğimde kredi oranlarının çok ama çok yüksek olduğunu görüyorum. Hemen bir örnek vereyim sizlere.

Görüldüğü üzere bu bankadaki faiz oranı malesef çok yüksek. İng Bankasının haricinde dilerseniz alternatif olarak Odea Bank sizler için diğer düşük faizli kredi sağlayan alternatif bir banka olabilir. Sizler için seçtiğimiz sadece bir iki banka değil. İçinde bulunduğumu Kurban Bayramı Sonrasında Sizin için seçtiklerimiz bazı bankalar var onların da listesini ve faiz oranlarını verelim.

 

Kredi Puanım yetersiz ve bankalar Bana Kredi Vermiyor diyenler için, daha önceden sitemizde açmış olduğumuz aşağıda yer alan konu başlıkları sizlere yardımcı olacaktır. Lütfen bankalardaki kredi başvurularını yapmadan önce kesinlikle araştırma yapınız. Özellikle bankaya giderek yapacağınız her başvuruda, banka görevlisi sizlerin kredi puanlarına baktığında kredi puanlarınızın her sorgulamada düşeceğini kesinlikle unutmayınız.

KIRMIZI KALEM YEDİM KREDİ ALABİLİRMİYİM TIKLAYINIZ

Eğer kırmızı kalem yemiş ve kredi alamayacak durumda iseniz yukarıdaki yazımız sizlere ışık olacaktır. Kredi puanı düşük olanlar ve kredimi yükselterek düşük faizli bu dediğiniz bankalardan kredi sağlayayım diyenler için ise aşağıda yer alan yazımızda sizlere anlattıklarımıza uyarak kredi puanlarınızı yükseltebilirsiniz.

BANKA KREDİ PUANU NASIL HEMEN YÜKSELİR TIKLAYINIZ

Eğer emekli iseniz sizler için yazdığımız yazıda yine düşük faizli kredi çekebileceğiniz bankalar hakkında detaylı olarak bilgiler sunmuştuk. Bu yazımıza da hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz ve düşük faizli, fazla para ödemeden kredi imkanına erişebilirsiniz.

EMEKLİYE EN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VEREN BANKALAR TIKLAYINIZ

 

Daha önceden bir bankanın oluşumuna dahil olmamış, hiç bir şekilde kredi kartı edinmemiş ve kredi puanı olmayan kişiler kesinlikle kredi çekemezler. Eğer bir işyeri açmak için sizler kredi arıyorsanız, Alternatif olarak KOSGEB KREDİSİ seçeneğini denemelisiniz. Sizler biraz eğitim gördükten sonra kosgeb uzman girişimcisi aracılığı ile işyeriniz için 50 bin tl hibe kredi alabilirsiniz. Özellikle bayanlar için daha yüksek para ödeniyor. Örneğin 70 bin tl ye kadar hibe kredi alarak ta işyerlerinizi açabilirsiniz. Umarız sizler için son derece açıklayıcı olan bu yazımızı sosyal medyada paylaşırsınız.

hesapla.net ÖZEL yazıdır. İzinsiz başka bir yerde kullanılamaz, yayımlanamaz, yapanlar için yasal işlem başlanacağı unutulmamalıdır.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.