Bankalar kredi vermiyor kredi kartı da alamıyorum ne yapmalıyım

ACİL PARA LAZIM NASIL BULURUM NEREDEN PARA BULABİLİRİM : Acil para ve ihtiyaç durumunda sağdan soldan isteseniz olmaz vermezler, bankalar zaten vermiyorlar. Ya sigorta istiyorlar o tamamsa maaşınız düşük şu kadar alabilirsiniz diyorlar, oda tamam olsa bu sefer de kredi notu durumuna takılıyorsunuz. Yani her halukarda eviriyorlar çeviriyorlar para vermiyorlar. Yahu benim paraya ihtiyacım var kredi kartım yok, kredi notum da yok, arkadaşım da yok o zaman ne yapmam gerekiyor nasıl acil olarak para ihtiyacımı giderebilir ve işlerimi görebilirim ? BANKALAR KREDİ VERMİYOR İSE TIKLAYIN Bu noktada yazımızın altından sizlere bir kaç tüyo veriyor olacağız ama unutmayın, lazım olduğunda bir yerden bulamıyorsunuz bu Lidyalıların icadı lanet olasıca şeyi…

PARA HERKESE GEREKLİ : Ekonomik döngünün bu sıralarda tamamen kredilere ve kredi kartlarına yüklendiği gün gibi ortada, artık kime sorarsanız sorun genelde cebinde nakit taşımıyor. Kredi kartı ile ödeme yapılıyor. Tabiki büyük firmalar ve büyük bankalar da kredi kartı ile yapılan ödemelerde promosyon yapıyorlar. Aslında bu bir gereklilik oldu diyebiliriz. Döngü, artık malesef cepte peşin para yerine bir kart ile yapılıyor. Köydeki bakkalda bile artık kredi kartı geçiyor. İstanbulda’ki bazı simitçilerin de kredi kartı kullandığına çok yakından şahit oldum. Dediğim gibi, artık kredi kartı bir gereklilikten başka birşey değil. Eğer daha önceden bir kredi kartı almadıysanız ve alıpta borçlarını ödeyemediyseniz lütfen yazımızı takip edin, zira sizlere can alıcı bilgiler vereceğim. EMEKLİ KREDİSİ İÇİN BAŞVURABİLİRSİNİZ TIKLAYIN

KREDİ VE KREDİ KARTI ALAMIYORUM DİYENLER : Bu tür bir durumu günümüz Türkiye’sinde Allah hiç kimsenin başına vermesin ! Kardeşlik, arkadaşlık, hısım akrabalık artık cebinizdeki para ile ölçülür olmuş. Sağ gözün sol göze faydasının olmadığı bir zamanda, sizler kredi kartı alamıyorsanız tek suçlu yine sizsiniz. Bakın arkadaşlarım, ilkokula giden her çocuğun, her ders için bir not ortalaması vardır. Düzgün çalışıp zamanında dersini yapanların notları iyi olurken, düzgün çalışmayıp, stratejisini belirleyemeyenlerin notları da tabiki kötü oluyor. Sizlerin de Türkiye Cumhuriyeti Bankalarının tamamında, BDDK tarafından belirlenen bir algoritma ile kredi puanlarınız bulunuyor. Kredi puanı düşük olan, bankaya takıntısı olan bir kişi tüm borçlarını ödese dahi bir yıl boyunca kredi alamaz. Öncelikle bunun altını çizelim. Dileyen kişiler KREDİ PUANI NEDİR ÖNEMİ NELERDİR yazımızı inceleyebilirler.

KREDİ PUANLARI KREDİ ALABİLİRLİLİĞİNİZİ YÜZDE YÜZ ETKİLER :Kredi puanı düşük olan kişiler ve bir banka tarafından kırmızı kalem yemiş olanlar ( yani borçlarını ödemeyen kişilerin bankalar tarafından fişlenmesi durumu ) malesef başka alternatif yöntemlere başvurmaktan başka birşey yapamazlar. Yani en azından kırmızı kalem yemiş ve mimlenmiş olanlar birşeyler yapamazlar fakat, ben sizlere Banka Kredi Puanı yükseltme ile ilgili bir  yazı yazmıştım bu yazımı mutlaka incelemenizi tavsiye ediyorum sizlere.

HİÇ KREDİ KARTI ALMADIM BANKAYA DA BORCUM YOK; İşte sitemize gelen en baştaki sorulardan birtanesi bu, bunuda sizlere açıklamak istiyorum. Eğer daha önceden bir kredi kartı edinmeyip, bankalar ile çalışmadıysanız. BDDK tarafından sizlere puan verilmedi ve 0 olarak görünüyorsunuz. Acilen ne yapacaksınız. Çok düşük miktarlı bir kredi kartı edinerek 6 ay kadar, bu kredi kartı ile alışveriş yaparak sizede kredi notu verilmesini sağlayabilirsiniz. Kredi kartını öyle ya da böyle alamıyorum diyorsanız da. Kefille de olsa örneğin 500 tl lik bir ihtiyaç kredisini edinerek 6 aya böldürün ve ödeyin. Peşin değil 6 ayda ödeyin. Göreceksiniz kredi puanınız oluşacak ve gerek kredi kartı gerek ise kredi alabileceksiniz.

EN UCUZ TÜKETİCİ KREDİSİ HANGİ BANKADA TIKLAYIN

SİGORTALI ÇALIŞIYORUM KIRMIZI KALEM YEDİM ACİL PARA LAZIM : Bu tür bir durumda olan kişiler eğer kırmızı kalem yiyerek artık kredi verilemez duruma gelmiş ise bir kaç alternatif yöntem var bunlardan sizlere bahsetmek istiyorum. Eğer sizler, araç ya da ev alacaksanız ve çekeceğiniz kredi bu durumlarda lazım ise Emin Evim denen sistem ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir. Emin evim ile ilgili google araması da yaparak dilerseniz bu firmanın neler istediğini öğrenebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

BANKA KREDİ VERMİYOR ACİLEN BEYAZ EŞYA ALMAM LAZIM : Yukarıda yazdığımdan başka sizler evlilik ya da eviniz için bir elektronik alet, ev araç gereci alacak iseniz, gerek bir kefil ile gerek se bir arkadaşınızdan alacağınız kredi kartı ile taksitle bu eşyaları edinebilirsiniz. Özellikle metropol olmamış şehirlerde halen, bilindik caddelerde sizleri tanıyan bilen ve senetle bile beyaz eşya sağlayacak yerler bulabilirsiniz. Bunları hem evleriniz için alabilirken, hemde paraya dönüştürebilirsiniz. Aldığınız örneğin bir buzdolabını taksitle alarak bin ikibin tl zarar ederek peşin olarak alıcılarına satabilirsiniz. Yani en azından bu da sizler için alternatif bir yöntem arkadaşlarım yapacak başka birşey yok.

İŞYERİ KURACAĞIM PARA BULAMIYORUM NE YAPABİLİRİM : Bakın arkadaşlarım, sağdan soldan sizler bu KOSGEB ile ilgili, kulaktan dolma bilgiler duymuş olabilirsiniz. Ama emin olun KOSGEB sizlere devlet destekli kredi imkanı sağlıyor. Bu durum için sitemizde sizlere çok detaylı bir yazı hazırlamaya başladım bile. Kosgeb kredi başvuru şartları için öncelikle ders alıyorsunuz şimdi tam hatırlayamıyorum saatini ama daha sonra da verilen sertifika ile bir de yapacağınız işe ait proje hazırlatıyorsunuz ( kosgeb kredilerini ve projelerini yapan takipçiler var 2 bin tl gidiyor bu işleme ) sonra gelsin paracıklar. Bu durumu lütfen ama lütfen kulak ardı etmeyin kesinlikle inceleyin.

30.000 TL KREDİ 36 AY VADE VE EN DÜŞÜK FAİZ TIKLAYIN

ÇEVRENİZDE BİR KAÇ SAĞLAM DOSTUNUZ KALDIYSA : Bir kaç dost demek sizin yerden kalkabileceğiniz anlamını taşıyor. Yazının en sonuna dost ile ilgili birşeyler yazmak istiyorum. Dünyanın hali böyle arkadaşlarım, cebinizde para kalmadığında, emin olun en yakınınız site artık en uzak olarak görünecektir. Allah, kimseyi böyle bir duruma düşürmesin. Para bulmanın tefeci diye bir yolu daha var ve bu yola girdiğinizde dönüş olmayacağını lütfen ama lütfen unutmayın. Kalan bir iki dost vasıtası ile isterseniz onun hattı üzerinden iphone 6 7 alın 300 tl aşağıya satabilirsiniz. En az zararı cep telefonu alarak devretmekle bulabilirsiniz.

Sonuç olarak para herkese lazım, ama lütfen para bulayım derken kötü şeylerin içine girmeyin. Başka çarenizin mutlaka olması gerekiyor. Buradan yazdığımız bu KOSGEB olayı son derece önemli. Avrupa tarafından Türkiye’deki insanların iş kurmasını amaçlayan ve bu doğrultuda para sağlayan Devlet Kurumunu lütfen yabana atmayın. Eğer paranın bulunacağı başka legal ( yasal yollar ) var ise lütfen yorumlarınız ile sizin durumunda olan, acil para bulmam gerekiyor diyen insanlara yardımcı olun. hesapla.net ÖZEL

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.