kredi-puanlarinin-anlami

Peki benim kredi puanım kaç nasıl öğrenirim ? O hoo öyle şeyler oldu ki, artık insanlar parayı nereden vuracağım diye şaşırmış durumdalar, findeks gibi siteler çıktı ücretli onun haricinde Turkcell hatlı telefonlarınızdan ve daha bir çok şekilde öğrenebiliyorsunuz. Şu Turkcell olayını açalım tabiku bu durumun paralı olduğunu da sizlere hatırlatmak istiyorum arkadaşlarım açıklamaları aşağıdan bulabilirsiniz.

TCKİMLİKNUMARAM DOĞUM TARİHİM yazarak 1122 nolu kısa mesaj servisine gönderiyorsunuz. Onlarda faturalarınıza 9 tl yansıtarak size kredi puanınızın kaç olduğunu belirten bir içerik gönderiyorlar.

Ne yani hep mi para ? Hayır değil ücretsiz olarak kredi notunuzu bir bankadaki tanıdık vasıtası ile tc kimliğinizi vererek 2 saniyede ücretsiz olarak sorgulatabilirsiniz. Ücretsiz olarak bu şekilde ancak yapabiliyorsunuz. Bazı bankalarda daha düşük paralara kredi notu sorgulatması yaptırılabiliyor. Örneğin İNG Bankasında hesabınız var ise internet şubelerine giriş yaparak 5 tl karşılığında sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

Sorusu olan ölümlü kardeşlerimin bana bu konu altından yorum atması yeterli olacaktır. Bol ve öpülesi kredili günler diliyorum.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.