Emekli Kredisi – Emeklilere PTT’den kredi imkanı

EMEKLİYİM NEREDEN KREDİ ALABİLİRİM BANA HANGİ BANKALAR VE KURULUŞLAR KREDİ SAĞLAR VERİR : Türkiye’de yaşayan çok büyük bir kesim emeklilin durumu ortada. Her şeye, taşımaya yiyeceğe bilimum malzemelere zam gelirken, emeklilerin aldığı kuş kadar para, kirayı mı ödesin evlada mı versin boğaza mı baksın… bu durumda malesef benim babamın da olduğu gibi, tüm emekli büyüklerimizin bankalar ile ilişkisi bulunuyor. Bu banka ilişkilerinde çoğu zaman kredi kelimesi ve kredi girşimleri malesef büyük yer tutuyor. Emekli olan kişiler, diğer çalışanlara göre ( sigortalı çalışanlar ) Emekli olan kişilere PTT Müdürlüğünün yaptığı kampanya var onlardan bu yazımda bahsetmek istiyorum. Değerli büyüklerim, lütfen krediye ihtiyacınız var ise bu yazımızı dikkatli takip edin zira faiz oranları her yerde değişken. Ben sizlere günün tarihi olan Ağustos 2016 Kurban Bayramı öncesindeki rakkamları yazacağım. Lütfen dikkatle takip ediniz.

PTT EMEKLİYE KREDİ SAĞLIYOR : PTT Müdürlüklerine kimliğiniz ile giderek kredi alabiliyorsunuz üstelik bu rakkam 50.000 TL ye kadar çıkabiliyor. Peki ne şart istiyorlar ? Sadece kimliğinizle gidebileceğiniz herhangi bir PTT Müdürlüğü sizden, ” maaşınızı bizden almalısınız ” diyor. Yani buradan kredi alabilmek için maaşlarınızı PTT Müdürlüklerinden almanız gerekiyor. Bunun içi E devlet şifresi olan kişiler kendi hesaplarına girerek Banka değişikliğinden artık hangi PTT Müdürlüğünden maaşını çekecek ise bunu değiştirmesi gerekiyor. Önce PTT Müdürlüğüne gidip bilgi alın işinize gelirse değiştirirsiniz. Şimdi olayları daha fazla açalım sizlere Şartlar neler hangi bankalar ile çalışıyorlar?

PTT AKTİF BANK İŞBİRLİĞİ İLE ÖZEL EMEKLİLİK KREDİSİ : Bu banka ile çalışan PTT sizlere maksimum 40.000TL ye kadar kredi veriyor. Fakat FAiz oranı 1,75 yani baya bi yüksek değerli büyüklerim. Bu durumda bu bankadan kredi almayı es geçebilirsiniz. Bu kampanya var ama bizler sizlerin dahil olmasını istemiyoruz. Peki Kırkbin alsam ödemem ne olur bu bankadan diyenler için aşağıdaki tutar ödeme örneği sizlere yardımcı olacaktır.

PTT-AKTİF BANK ÖDEME PLANI : 40.000.- TL kredi alırsanız 36 ay vadede aylık 1,594,63 TL ödemeniz oluyor. Faiz oranı %1,75 burayı es geçebilirsiniz. Bu arada minimum 1.000 TL den 40 bin tl arasına kadar istediğiniz oranda veriyorlar.

PTT İNG BANK İŞBİRLİĞİ İLE KREDİ ÇEKEBİLİRSİNİZ : Bu özel yapılandırılmış anlaşmada değerli büyüklerim % 1,54 aylık kredi faizi oranında maksimum 36 ay vade ile sizler, minimum 1.000 TL ile 45.000 TL arasında para çekebiliyorsunuz. Bundaki oran AKTİFBANK’a göre çok daha düşük tercih edebilirsiniz. Bu anlaşma ile sizler binde 5 oranın da da tahsis ücreti ödeyeceksiniz. Bu bankayı da sizlere önermiyoruz. Zira bu anlaşma yerine sizler emekli maaşlarınızı İNG BANKA’sına götürüp ordan çekerseniz sizlere kıyak yaparak 3 ÇEYREK ALTIN parası veriyorlar. Bunu değerlendirin derim. Yani Ptt ye giderek bu banka ile çalışmak yerine, direkt İNG Bankasına giderek onlarla aynı faiz oranında anlaşarak krediyi çekebilirsiniz.

PEKİ HANGİ BANKAYI ÖNERİYORSUNUZ ? Direkt oranları yüksek olmasına rağmen PTT ile çalışmak istemeyenlere Vakıf Bank öneriyoruz. Şimdi bunun da sizlere bilgisini verelim. Çok fazla paraya ihtiyacı olmayan değerli emekli büyüklerim sizler maksimum 36 ay vade ile en fazla 10.000 TL tutarındaki krediyi bu bankadan %1,25 faiz oranı ile bu bankadan alabiliyorsunuz. Yüksek paraya ihtiyacı olanlar için PTT Müdürlüğünden başka yol yok gibi görünüyor.

Bu yazımız hoşunuza gitti ise lütfen sosyal medyada yazıyı paylaşarak, gerçek anlamda ihtiyacı olan kişiler için yardımcı olalım. Lütfen Bu Yazıyı Paylaşalım Olur mu ? 

hesapla.net ÖZEL

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.