30.000 TL 36 vade ile en uygun faiz oranlı kredi veren bankalar

30.000 TL ihtiyaç kredisine ya da Bireysel krediye ihtiyacı olanlar için en uygun ve en düşük faizli kredi imkanı sağlayan bankalar hakkında yazımıza başlamadan önce, sitemizde açtığımız ve yararınıza olacağını düşündüğümüz değişik miktarlardaki krediler için en düşük faizi talep eden bankalar ile ilgili konularımızı incelemenizi öneriyoruz. Herkes gibi sizin de krediye ihtiyacınız bulunmakta. Peki hangi bankadan kredi alır isem kredi faizini düşük öderim diye düşünmeyin. Sizlerin yerine hesapla.net sitesi yaptığı araştırmada en düşük faiz isteyen bankaları zaten veriyor. Bundan önce biraz önce bahsettiğimiz değişik miktarlarda krediye ihtiyacınız yok ise bile bu konularımızı inceleyin. Zira daha düşük miktarlarda daha düşük kredi faizi isteyen bankalar bulunmaktadır. Bu bankaları yazımızın en altından sizlere link olarak sağlıyor olacağız.

Tüm yazılarımızda belirttiğimiz gibi, en büyük etken, borcunuzun olmaması ya da kırmızı kalem yememiş olmanız. Zaten bu kriterlere uyup maaşlı ve sigortalı bir şekilde bir işle iştigal eden, çalışan kişilere bankaların tamamı kredi sağlıyor. Krediyi alamama durumundan bu yazıda bahsetmeyeceğiz fakat, dileyen kişiler için bankalar tarafından referans olarak alınan KREDİ NOTUMU NASIL ÖĞRENİRİM isimli yazımıza bakmalarını önemle hatırlatıyoruz. Zira kredi puan ortamaları belirli bir seviyede olmayanlar alamıyorlar. Hatta kredi puanı normal olan kişilere bile bazen bankalar kredi sağlamıyorlar. Bunun çok nedeni olabilir. Bir tanesini ve en önemlisini yazalım. Sizler kredi için sürekli değişik bankalara başvuruda bulunduğunuzda, kredi puanınız düşecektir. Düşüşte bile kredi puanınız yüksek kalsa bile bu kredi başvuruları sizlerin kredi alamamasına neden olabilir lütfen dikkat edelim. Şimdi aşağıdan sizleere en düşük kredi sağladığını söyleyen bankaları inceliyoruz.

30.000  TL İHTİYAÇ BİREYSEL KREDİ VEREN EN DÜŞÜK FAİZLİ BANKA İNCELEMESİ – GARANTİ BANKASI : Bu bankadan bu miktarda kredi çekmek istediğiniz de aylık faiz oranı %1,32 seviyesinde karşımıza çıkmakta… Kredi detaylarına baktığımızda bu miktardaki bir kredi için sizlerden 150 tl masraf parası isteniyor. Toplamda 36 ay vade ile sizler 9.742,87 tl faizi ile birlikte toplamda 39.742,87 tl para ödeyeceksiniz. Bu banka biraz yüksek

30.000 TL İHTİYAÇ BİREYSEL KREDİ VEREN EN DÜŞÜK FAİZLİ BANKA İNCELEMEMİZ – İŞ BANKASI: Bu bankamızdaki faiz oranı Garanti Bankasına oranla biraz daha düşük Faiz oranı aylık bazda %1,24 seviyesinde karşımıza çıkmakta. 30 bin tl kredi aldığımızda ise toplamda 9.116,62 TL faizle birlikte toplamda 39.116,62 tl para ödüyoruz. Peki bundan daha düşük faiz isteyen bir banka yok mu hemen diğerine geçiyoruz.

30.0000 TL KREDİ İÇİN ICBC BANK ÇÖZÜM OLABİLİR FAİZİ DÜŞÜK : Bu bankanın her şehirde şubesinin olmadığı ortada ama büyük şehirlerde yaşayanlar için çözüm olabilir aylık faiz oranı %1,15 seviyesinde ve az önceki İş Bankası ve Garanti Bankasının aylık bizlerden talep ettikleri faiz oranlarından daha düşük bir oranda karşımıza çıkıyor. Bu bankadan 30 bin tl kredi alırsanıtz aylık 1.063,02 tl Yİ 36 AYDA ÖDEYEREK TOPLAMDA 8.268.86 TL faiz ödemiş olup genel yekünde ise 38.418.86 tl ödemiş olacaksınız.

30.000 TL KREDİYİ 36 AY VADEDE SAĞLAYAN EN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VEREN BANKA İNG BANKASI : Bu banka tüm kredi tutarlarında istenilen kredi için en düşük faiz oranını istiyor. İng Bankasının Aylık FAiz oranları 10-15-20-30 bin tl ve üzerindeki tüm krediler için %0,99 olarak karşımıza çıkıyor. Bayram öncesinde krediye paraya ihtiyacı olanların mutlak suretle bu bankaya gitmeleri gerekiyor. Bizler herhangi bir bankanın aracısı ya da komisyoncusu değiliz. Lütfen yapacağınız yorumlarda, bizlerde kredi için yardım talep etmeyiniz.

AŞAĞIDAKİ TUTARLARDA KREDİ İSTEYENLER MUTLAKA OKUSUNLAR

10.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK  EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
15.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
20.000 TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR 
30.000  TL KREDİYİ EN DÜŞÜK EN UYGUN FAİZLE VEREN BANKALAR

Değerli misafirlerimiz, ilgili konumuzun sosyal medyada paylaşılması ile güzel bir iş yapabilir, sizin durumunuzda krediye ihtiyacı olan insanların, az faiz ödemesine vesile olabilirsiniz. Bu itibarla konumuzu sosyal medyalarda paylaşmanızı önemle rica ediyoruz.

hesapla.net

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.